Autohuur

Wij adviseren u in de Algarve gebruik te maken van een (huur)auto. Veel kilometers zult u weliswaar niet maken, maar het komt uw mobiliteit zeer ten goede waardoor elk plekje en vlekje voor u bereikbaar wordt en in dit gedeelte van de Algarve is het nog een genot om in een auto voorzien van airconditioning te rijden over de rustige en goede binnenwegen.

Exclusief voor onze gasten bemiddelen wij bij de huur van uw auto. Wij hebben afspraken gemaakt met een wat kleinere organisatie met enkele honderden auto's in de verhuur. Wij reserveren uw auto en bevestigen dit schriftelijk. Op het vliegveld van Faro wordt u door een medewerker van het verhuurbedrijf opgewacht, hij noteert de gegevens van uw rijbewijs, rekent ter plaatste met u af en brengt u bij uw auto op het parkeerterrein direct tegenover de aankomsthal. Onderstaande week-huur-tarieven zijn all-in, hetgeen wil zeggen: U mag een onbeperkt aantal kilometers rijden, u betaalt géén extra kosten voor een tweede chauffeur en géén extra kosten als u naar Spanje wilt. Genoemde huurprijzen zijn inclusief de afkoop van het eigen risico. Met uw creditcard geeft u een borgstelling af die u aan het einde van de huurperiode terugontvangt.

Onze gasten huren meestal een 5-deurs auto's met airconditioning uit groep B: Renault Clio, Citroën C3 of vergelijkbaar met GPS.

Exclusief voor onze gasten van Casa Mara hebben wij voor 2021 en 2022 opnieuw zeer concurrerende weektarieven kunnen bedingen:

  • €   55,= in januari, februari en maart
  • € 100,= in april, mei en juni
  • € 170,= in juli en augustus
  • € 145,= in september
  • € 100,= in oktober
  • €   55,= in november en december.

    Voor stationcars, minibusjes of automaat gelden tarieven op aanvraag. Een kinderzitje moet vooraf worden geboekt en kost u € 10,= per week. In uw casa liggen gedetailleerde autokaarten tot uw beschikking en er is voldoende informatie- en documentatiemateriaal aanwezig met betrekking tot de bezienswaardigheden in de omgeving.